miercuri, 10 septembrie 2008

Care sunt cele mai bune zone?

Nu inteleg de ce apartamentele din zona Soarelui sunt cu cateva mii de euro bune mai scumpe decat cele similare din Circumvalatiunii de exemplu. Care e spilu? Am tot auzit replica asta ieftina cum ca vezi Doamne in Soarelui si in Giroc isi cauta locuinte angajatii de la Siemens care is mai cu bani. Rahat! Asta e un motiv pueril! Pai numai aia e firma mare de oameni cu bani? :)) De la Alcatel de exemplu treci drumul si esti in Dacia... deci care-i faza?
De ce ar fi mai scump sa stai la dracu in praznic decat sa stai in centru, sau aproape de Mall? Din cate stiu, blocurile tot de beton sunt peste tot.

Un comentariu:

Raluca Moisi spunea...

Diferenta Soarelui-Circumvalatiunii nu sta in "angajatii" care cumpara apartamentele. Iti dau cel putin 10 exemple de angajati alcatel care au apartamente ion Soarelui. Diferenta e ca Soarelui e cartier ceva mai nou construit (anii 83-85, apartamente spatioase, numai confort 1, in timp ce Circumvalatiunii este cartier construit prin 70-75, cu apartamente mici, amalgam de confort 1, 2, 3. Circumvalatiunii este mai aproape de centru, Unirii, mall in timp ce Soarelui e aproape de complex, stadion. Eu una nu as sta decat amenintata cu pistolul in Circumvalatiunii. Mi se pare o zona urata, rece, respingatoare. in schimb iubesc Soarelui si nu m-as muta de aici pt nimic in lume...